Berner Sennen

Välkommen älskade busunge!

Apoletano's Aurora (aka Meja) född 2013-04-25

Vi visste hela familjen att vi inte kunde klara oss utan hund efter Flingas plötsliga bortgång, vårt val var enkelt, vi ville ha denna underbara ras igen, men desto svårare var det att hitta en tik-valp som var leveransklar med kort varsel. Men efter mycket letande och ovärderlig hjälp av hjälpsamma människor så hittade jag till slut denna lilla tikvalp hos Björg i Norge. Vi hade redan tingat hund från annan uppfödare med leverans i augusti, men vår längtan efter hund var så otroligt stor att vi inte kunde vänta utan beslöt oss för att åka en tur till Norge för att hämta hem denna lilla tjej. Vi är så glada över förtroendet att få köpa denna Meja (Aurora) av Kennel Apoletano/ Björg Brenne i Notudden, Norge, och tänk vilken tur att det fanns en liten tik kvar till oss, kanske var det förutspått att hon skulle flytta till oss.

 

 

 

 

RIP Högt Älskade Flinga 2013-06-21

Vi saknar dig oändligt mycket!! 

 

Hemma hos Sofia med familj bor vår underbara Berner Sennen tik:

Lordchamp Flinga By The Devil

Flinga kommer från Kenneln Lordchamp kennel i Örsundsbro.

Tack Adrienne för Flinga, vi är så glada över vår härliga tjej!

Flinga är en stor glad tjej som älskar att vara med sin familj överallt! Hon är glad och trygg med dem hon känner, men till en början lite reserverad mot främmande människor. Hon är bra på att vakta men släpper gärna in dem hon känner. Flinga är en lättlärd tjej som säkert skulle gått långt inom lydnad om matte bara haft tiden att tävla...

Flinga är vad man skulle kunna kalla en liten hund i stor förpackning :) Hon älskar att leka och busa och studsar runt som en studsboll när hon leker! När man kommer hem så välkomnas man alltid av en 40-kiloshund som studsar och dansar runt i åttor och gärna hämtar en nalle att ha i munnen när hon kommer, hon är så underbart go!

Flinga älska att ha kattungar här hemma, hon hjälper gärna till att passa och pussa på dem. Efter Flingas senaste löp blev hon skendräktig och adopterade Lady som sin "valp" ;) Lady tyckte att det var helt ok att bli ompysslad av Flinga! Så fort Flinga varit ute på promenad kommer Lady springande och stryker sig mot Flinga, de är nu för tiden mycket bra kompisar, underbara!

                               

Här kan du se Flingas Stamtavla